Press "Enter" to skip to content

Rafael Hernando es declara “sorprès” per la detenció de Zaplana i valora la ràpida resposta del seu partit

Puntuació dels lectors

El portaveu parlamentari del PP, Rafael Hernando, s’ha mostrat aquest dimarts “sorprès” per la detenció de l’expresident valencià i exministre popular, Eduardo Zaplana, per un presumpte delicte de blanqueig de capitals i ha valorat la rapidesa amb la qual ha actuat el partit, “com correspon en un cas així”.

Als passadissos del Congrés, Hernando ha admès que no s’esperava una notícia com la de Zaplana i que no se sent decebut amb ell, després de la qual cosa ha demanat deixar a la justícia que actuï. En tot cas, ha destacat que el PP ja ha pres decisions gens més conèixer la seva detenció.

Els populars, a través del seu coordinador general, Fernando Martínez Maíllo, han anunciat que suspendran de militància a Zaplana després de conèixer la seva detenció aquest dimarts perquè “el fet revesteix prou gravetat” com perquè el PP actua contra ell. “Ningú és detingut per casualitat”, ha dit als passadissos de la Cambra Baixa.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser