Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Tres ferits quan un grup d’encaputxats robaven les creus grogues de Canet

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
611Shares

Un grup d’encaputxats ha irromput aquest dilluns a la tarda a la platja de Canet i ha trencat i retirat les creus grogues col·locades en suport dels polítics empresonats. En aquell moment, segons fonts policials, un grup de persones custodiava les creus i s’hi han enfrontat.

La picabaralla ha començat quan uns vint encaputxats s’han acostat al lloc on s’estaven els veïns i els han increpat per la presència de les creus en suport dels presos.

Tres ferits lleus

L’enfrontament ha acabat amb tres activistes ferits lleus. L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha condemnat l’actuació a través de Twitter i ha lamentat que aquest tipus d'”agressions del feixisme unionista” continuïn “impunes”.

També aquest diumenge hi va hever enfrontaments verbals a la platja de Llafranc, a l’Alt Empordà, entre partidaris i detractors de les desenes de creus grogues que omplien la sorra promogudes pels Comitès de Defensa de la República (CDR).

Comentaris
Comparteix
611Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
611Shares