Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] El espanyolista John Cobra amenaça amb apallissar Oriol Junqueras.

Encara que ja era conegut per molts a Internet, John Cobra va saltar a les primeres planes dels mitjans de comunicació nacionals després de l’escàndol de la gala per elegir el representant espanyol al Festival d’Eurovisió de 2010, un programa en directe el que el nostre protagonista va insultar , es va encarar i va llançar tota classe d’improperis al públic després dels repetits esbroncades a la seva actuació. Una cosa mai vista en televisió.

No obstant això, com dèiem John Cobra, alter ego de Mario Vaquero, ja era tot un lamentable estrella a la xarxa. Estem parlant d’una de les primeres estrelles “virals” d’Espanya, ja que el raper valencià era conegut per exemple per aquells vídeos que mostraven els seus duels virtuals amb El Batu de Las Palmas. La seva tirada li va valer per fer el salt a la gran pantalla, i fer un cameo en Torrente 4 de la mà de Santiago Segura.

Aquesta vegada, suposem que per intentar guanyar algun cameo en una altra pel·lícula o perquè el convidin a parlar en algun programa de Telecienco o Antena 3 ha penjat a la xarxa un vergonyós vídeo on amenaça de mort a Oriol Junqueras i insulta constantment a l’independentisme, lògicament cap jutge actuarà d’ofici.

Comentaris
Comparteix
2091Shares

Comments are closed.