Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Ciutadans presenta la seva plataforma “espanyolista” amb llàgrimes de Marta Sánchez que viu i cotitza a Miami

Puntuació dels lectors

Sembla que algunes enquestes espanyoles estan donant resultats positius per a Ciutadans, que ha llançat aquest diumenge la seva plataforma cívica per “parlar d’Espanya sense complexos”. El nom no ha estat molt diferent al que es podia esperar: Espanya ciutadana. Així ho han anunciat en un acte a la capital en què han convidat a diverses associacions per avalar el projecte, moltes d’elles de la dreta espanyola i altres relacionades amb els cossos de seguretat de l’estat espanyol: l’Associació de Víctimes del Terrorisme, la Associació Dignitat i Justícia, el Sindicat Unificat de Policies, la Societat Civil Catalana, l’Associació de Cossos de Seguretat de l’Estat Víctimes del Terrorisme, la Unió Federal de Policies i l’Associació Unificada de Militars Espanyols.

Manuel Valls present … però en un vídeo

Manuel Valls també ha estat present a l’acte, a través d’un vídeo en el qual han proclamat l’orgull de la “nació espanyola”. L’exprimer ministre francès ha reclamat el “amor pel patriotisme” afermant així la possible aliança del partit taronja amb Valls, proposat per Ciutadans per governar l’alcaldia de Barcelona. A més, també ha estat Marta Sánchez, defensant el polèmic himne d’Espanya que va escriure fa uns mesos. Un màxim exponent del patriotisme espanyol que ha tingut el seu major apunt quan l’artista convidat ha pres el micròfon i interpretat la composició.

Yo soy español!!!, Viva españa!!! però ni Valls ni Vargas Llosa

La convocatòria, tancada amb un míting d’Albert Rivera, ha omplert un aforament de 1.100 persones juntament amb banderes d’Espanya i de la Unió Europea i cartells d'”igualtat” i “unió”. Discursos que s’han celebrat entre càntics de “jo sóc espanyol”, “viva España” i aplaudiments per als líders del partit: Rivera i Arrimadas.

Una màxima demostració del patriotisme espanyol que, tot i les “sorpreses” anunciades pel partit, no ha complert amb les expectatives generades. La jornada ha estat marcada per un discurs repetit dels conservadors amb les víctimes del terrorisme, la proclamació de la unitat patriòtica, però falta de noms “coneguts” que donessin un fort impuls al nou projecte. Molta bandera, però poques sorpreses: es rumorejava amb comptar amb la presència de l’escriptor Vargas Llosa, però ni tan sols Valls ha estat en persona.

“Avui fem un pas endavant donant espai per als ciutadans, els herois anònims”, ha reclamat el líder del partit taronja. “Jo era un jove que no entenia com li podien prendre la vida a un regidor pel simple fet de ser espanyol i demòcrata”, ha anunciat fent referència a l’assassinat d’ETA a Miguel Ángel Blanco. Acte terrorista que ha tingut especial rellevància al llarg de tot l’acte, ja que ha estat el focus central de la primera intervenció, del periodista de Telemadrid, Santiago Acosta.

Albert Rivera: “Els adversaris no són els que estan a l’esquerra o a la dreta, són els que volen separar aquest país “

No obstant això, el discurs de Rivera ha girat una altra vegada al voltant de la situació de Catalunya i el procés independentista: “Els adversaris no són els que estan a l’esquerra oa la dreta, són els que volen separar aquest país”, ha reclamat, insistint en la crida d'”unitat” per enfrontar aquest “separatisme”.

“Després d’aquesta plataforma vaticino que cap espanyol va tornar a sentir problema a parlar en la seva llengua”, reivindica Rivera. Un projecte que comença aquest diumenge, però que impulsaran amb força els pròxims mesos. De fet, el líder del partit ha avançat que el pròxim acte serà al juny a Màlaga.

La creació de la plataforma neix davant l’avanç del procés independentista a Catalunya, i impulsada per les enquestes electorals que vaticinen el triomf de Ciutadans en els pròxims comicis de 2019 i 2020. No obstant això, el discurs de Rivera s’ha inclinat a restar importància a aquest fet insistint en la proclamació de la unitat sobre la resta: “No veig vermells o blaus, veig espanyols” “No veig a treballadors o empresaris, creients o agnòstics, veig espanyols”.

L’himne i les llàgrimes de Marta Sánchez que viu i cotitza a Miami

Entre tot el patriotisme espanyol reivindicat durant tot l’acte, sense cap dubte la cimera ha estat la intervenció de la cantant. “Volia fer amb la meva versió una carta des del sentiment que vaig voler i vull compartir amb els que se senten espanyols com jo”, ha explicat l’artista parlant del polèmic himne.

Paraules a les quals han seguit llàgrimes de l’artista, segons ha confirmat per l'”emoció” generada pel suport que ha rebut durant aquest temps. I, tot seguit, ha interpretat la cançó.

La cantant Marta Sánchez havia encès les xarxes socials fa uns mesos amb la seva versió personal de l’himne d’Espanya amb moltes reaccions, tant a favor com en contra. Entre la dreta, s’ha desfermat l’eufòria i la Guàrdia Civil ha aplaudit el gest mentre que molts altres és mantenien no només escèptics, sinó reticents. I és que, bona part de la comunitat tuitera li havia retret el seu patriotisme, ja que “viu i paga els seus impostos a Miami”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 347
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser