Press "Enter" to skip to content

Otegi a Pedro Sánchez: “Supremacisme és defensar que només hi ha una nació, l’espanyola”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
711Shares
Puntuació dels lectors

El secretari general d’EH Bildu, Arnaldo Otegi, s’ha dirigit al líder del PSOE, Pedro Sánchez, per afirmar que “supremacisme és defensar que només hi ha una nació, l’espanyola”, i que la resta són “mers apèndixs subordinats”.

A través de Twitter, Otegi ha sortit en defensa del nou president de la Generalitat, Joaquim Torra, a qui Sánchez ha enviat un missatge a través de les xarxes socials per dir-li que està disposat a parlar amb ell, si és que “el seu supremacisme “s’ho permet.

En un tuit, Torra es va posar divendres a disposició del secretari general del PSOE per parlar “quan ho desitgi” dels “presos polítics a Espanya, dels exiliats per haver permès votar als ciutadans i de la criminalització del dret a l’autodeterminació dels pobles”.

Pedro Sánchez ha respost aquest dissabte al president “passi de les paraules als fets”, ja que, per la seva banda, “no hay inconveniente en hablar, si su supremacismo se lo permite”.

Per la seva banda, el líder d’EH Bildu s’ha fet ressò del missatge de Sánchez, a qui ha dit que “supremacisme és defensar que només hi ha una nació (l’espanyola, és clar) i que la resta som mers apèndixs subordinats de la mateixa”.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
711Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
711Shares