Press "Enter" to skip to content

Les joventuts de VOX pengen una pancarta al xalet de Irene Montero i Pablo Iglesias

El compte de Twitter de ‘Cañas por España’, vinculada a les joventuts del partit d’ultradreta VOX, ha compartit a través d’aquest mitjà la seva acció: col·locar una pancarta a la casa que han adquirit recentment els dirigents de Podem a Galapagar. Així, en el tweet, en què interpel·laven a Montero i Iglesias, es podia llegir: “Os hemos ayudado en la decoración de vuestro nuevo casoplón”.

En la publicació, acompanyada de tres fotografies en què les joventuts de VOX mostraven la seva acció, també es podia llegir: “Hemos pensado que una réplica del cartel que obligásteis a colocar en el ayuntamiento de Madrid os puede gustar.

Esglésies tira de plebiscit per tancar la polèmica

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i la portaveu al Congrés, Irene Montero, preguntaran a les bases del partit si han de deixar els seus càrrecs en l’organització, així com els seus actes de diputats, després de la polèmica creada per la compra del xalet a Galapagar.

En una roda de premsa conjunta aquest dissabte, van defensar la “coherència” de l’ideari que tenen amb l’adquisició del seu xalet, però davant el debat públic sorgit han anunciat la posada del seu càrrec a disposició dels inscrits de Podem.

“Consideres que Pablo Iglesias i Irene Montero han de seguir al capdavant de la Secretaria General de Podem i de la Portavocía parlamentària?”, Preguntaran en una consulta a la militància del partit, que haurà d’escollir entre que continuïn –amb la resposta, ‘ sí, han de seguir ‘- o que abandonin els seus actuals llocs -‘ No, han de dimitir de la Secretaria General i de la Portavocía, i deixar l’acta de diputats ‘-.

Comentaris
Comparteix
305Shares

Comments are closed.