Press "Enter" to skip to content

Les joventuts de VOX pengen una pancarta al xalet de Irene Montero i Pablo Iglesias

Puntuació dels lectors

El compte de Twitter de ‘Ca√Īas por Espa√Īa’, vinculada a les joventuts del partit d’ultradreta VOX, ha compartit a trav√©s d’aquest mitj√† la seva acci√≥: col¬∑locar una pancarta a la casa que han adquirit recentment els dirigents de Podem a Galapagar. Aix√≠, en el tweet, en qu√® interpel¬∑laven a Montero i Iglesias, es podia llegir: “Os hemos ayudado en la decoraci√≥n de vuestro nuevo casopl√≥n”.

En la publicaci√≥, acompanyada de tres fotografies en qu√® les joventuts de VOX mostraven la seva acci√≥, tamb√© es podia llegir: “Hemos pensado que una r√©plica del cartel que oblig√°steis a colocar en el ayuntamiento de Madrid os puede gustar.

Esglésies tira de plebiscit per tancar la polèmica

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i la portaveu al Congr√©s, Irene Montero, preguntaran a les bases del partit si han de deixar els seus c√†rrecs en l’organitzaci√≥, aix√≠ com els seus actes de diputats, despr√©s de la pol√®mica creada per la compra del xalet a Galapagar.

En una roda de premsa conjunta aquest dissabte, van defensar la “coher√®ncia” de l’ideari que tenen amb l’adquisici√≥ del seu xalet, per√≤ davant el debat p√ļblic sorgit han anunciat la posada del seu c√†rrec a disposici√≥ dels inscrits de Podem.

“Consideres que Pablo Iglesias i Irene Montero han de seguir al capdavant de la Secretaria General de Podem i de la Portavoc√≠a parlament√†ria?”, Preguntaran en una consulta a la milit√†ncia del partit, que haur√† d’escollir entre que continu√Įn –amb la resposta, ‘ s√≠, han de seguir ‘- o que abandonin els seus actuals llocs -‘ No, han de dimitir de la Secretaria General i de la Portavoc√≠a, i deixar l’acta de diputats ‘-.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser