Press "Enter" to skip to content

Martínez-Maíllo a Torra: “Podrà ser un titella de Puigdemont però si no respecta les lleis serà el responsable”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
232Shares
Puntuació dels lectors

El coordinador general del Partit Popular, Fernando Martínez-Maíllo, ha advertit al president de la Generalitat, Quim Torra, que si no respecta la Constitució ni les lleis “serà ell el responsable”. “Torra serà un titella de Puigdemont, podrà anar a Berlín a rebre instruccions, però que no s’oblidi que ell és el responsable de les decisions que prengui”, ha assenyalat.

En aquest sentit, ha afegit que a Catalunya “no hi ha ni dos governs ni dos presidents, només n’hi ha un i ell serà el responsable”. “L’Estat de Dret sempre triomfa. Apliquem el 155 a Catalunya quan hi va haver un incompliment flagrant de la llei i ha estat eficaç”, ha sentenciat el popular.
Així ho ha manifestat aquest dissabte Martínez-Maíllo durant la reunió del Consell de Noves Generacions del PP, on ha defensat que l’aplicació de l’article 155 “va suposar la destitució de tot un Govern de la Generalitat, encara que alguns diuen que va ser tou” .

“Amb el 155 recuperem l’aplicació de la llei i de la Constitució de manera moderada però de manera ferma”, ha assegurat Martínez-Maíllo, destacant que “han col·locat de president a un radical”, al qual prefereix “ni qualificar perquè es qualifica ell solet”.

Així mateix, el coordinador general del PP ha afirmat que la carta que ha enviat Torra al president del Govern demanant diàleg “serà contestada”, perquè, en les seves paraules, “Rajoy sempre ha estat obert al diàleg, sempre ho ha fet i sempre ho ha ofert”. “Diàleg sí, però dins de la Constitució espanyola”, ha dit.

En la mateixa línia, el vicesecretari de Política Autonòmica i Local del PP, Javier Arenas, ha subratllat que Rajoy “ha respost amb fermesa i solvència” i ha dit que Torra “a part d’independentista sembla que és una mica xenòfob”. “No hi farem passar ni una, però des d’un Estat de Dret que persegueix els que se salten les lleis a la tolera”, ha declarat Arenas, alhora que ha ressaltat que el fonamental és que “es mantingui la unitat” de els partits constitucionals davant l’independentisme”.

D’altra banda, Martínez-Maíllo ha afirmat que si a Pablo Iglesias” li va fenomenal és un símptoma que Espanya va bé”.” Aquesta nova política consisteix a dir una cosa i fer una altra. Del dit al fet hi ha un tros, i en el cas de Pablo hi ha 2.000 metres quadrats de parcel·la”, ha assenyalat en referència a la nova habitatge adquirit pel secretari general de Podem i Irene Montero.

Pel que fa al debat dels pressupostos generals de l’Estat, el popular ha destacat que aquesta setmana “és vital” perquè necessiten pactar i dialogar, cosa que, segons la seva opinió, “és molt positiu”. Precisament, ha indicat que el diàleg “és sa, no un demèrit” i que és una “oportunitat per reconèixer que no tens la raó en tot”.

A més, ha assenyalat que és “positiu per continuar el camí del creixement econòmic i l’ocupació” que alguns partits hagin decidit sumar-se a l’acord dels PGE. “Alguns se situen en la posició del no i nosaltres ens situem en la posició de construir”, ha afegit.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
232Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
232Shares