Press "Enter" to skip to content

Ciutadans i PP consideren una provocació els noms del nou Govern de Quim Torra

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
602Shares
Puntuació dels lectors

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat aquest dissabte la llista dels consellers que formaran part del nou Govern, entre els quals figuren els empresonats Joseps Rull i Jordi Turull, així com Toni Comín i Lluís Puig i Gordi, que romanen en l’estranger.

En la llista definitiva de responsables del nou govern català, Josep Rull figura com a conseller del Departament de Territori i Sostenibilitat; Turull estarà al capdavant del departament de Presidència; Comín serà el responsable de Salut i Puig i Gordi de Cultura. Així mateix, destaca la presència d’Elsa Artadi al capdavant del Departament d’Empresa i Coneixement i com a responsable de la portaveu del nou Govern.

Les reaccions a aquest anunci no s’han fet esperar. El primer a opinar ha estat el president del PP català, Xavier García Albiol, que ha dit al seu compte de Twitter que “La composició del nou Govern és un clar missatge de la voluntat de seguir instal·lats en la brega, el conflicte i la provocació . El govern d’Espanya estarà a l’altura per donar la resposta adequada a l’incendiari.

La presidenta de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, assegura que “No volen governar sinó desafiar la majoria de catalans i a la legalitat democràtica. Un President supremacista, un pla il·legal anunciat al Parlament i un Govern amb dos presos i dos fugats que van donar un cop contra la democràcia. Així no es pot aixecar el 155.

Per la seva banda, Carles Puigdemont ha felicitat aquest dissabte als nous consellers de l’executiu català i ha destacat que es tracta d’un Govern “modern per a un país modern”. En una piulada, Puigdemont ha afirmat que el recentment nomenat Consell Executiu estarà al servei d’una “societat moderna, oberta i europea”.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
602Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
602Shares