Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Un avió de Cubana d’Aviació s’estavella després d’enlairar de l’Havana

Puntuació dels lectors

Un avió Boeing 737 de la companyia Cubana d’Aviació s’ha estavellat aquest divendres poc després d’enlairar-se de l’aeroport internacional José Martí de l’Havana, segons han informat mitjans locals.
En un missatge urgent publicat a Twitter, el diari oficial ‘Cubadebate’ ha assenyalat que l’avió ha caigut “poc després d’enlairar de la pista”. “Els bombers intenten controlar l’incendi en aquests moments. Es desconeix si hi ha víctimes”, ha indicat el diari oficial.

Per la seva banda, la televisió estatal Cuba TV ha explicat que l’avió sinistrat realitzava un vol intern i que tenia com a destí la província d’Holguín, a l’est de l’illa. El mateix mitjà ha assenyalat que l’aeronau és un avió de l’empresa Blue Panorama “arrendat per Cubana d’Aviació”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser