Press "Enter" to skip to content

El PP denuncia que una associació catalana defensi al Govern valencià

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares

La portaveu d’Educació del Grup Popular a les Corts, Beatriz Gascó, ha criticat que l’associació Plataforma per la Llengua, “pèls drets Nacionals de Catalunya” s’hagi personat en defensa del Govern valencià després del recurs presentat pel PP contra l’Oficina de drets Lingüístics (ODL).

Segons ha informat el Grup Popular valencià, Gascó ha criticat que el conseller de Cultura Vicent Marzà digui que “defensen l’interès de tots els valencians”, però que “només” es personi amb l’administració una associació “en defensa de la llengua, la cultura i els drets Nacionals de Catalunya, domiciliada a Barcelona”. La portaveu popular ha qualificat la ODL com “oficina de vulneració de drets lingüístics” que defensa “l’interès d’una minoria”, que a més està “radicalitzada”.

La diputada popular ha expressat la seva preocupació perquè “tant Compromís com el PSOE” consideren que “són aquest tipus d’associacions” les que han de defensar els interessos dels valencians. “Que una associació en defensa dels drets nacionals de Catalunya vingui a la nostra terra a defensar l’indefensable”, ha apuntat Gascó, posa de manifest que “aquesta oficina segueix els passos de l’oficina de garanties lingüístiques de Catalunya que multa comerços i provoca confrontació i fractura social”.

Així mateix, ha afirmat que Plataforma per la Llengua “neix per defensar els interessos de la llengua catalana i es dedica a imposar el català” amb “campanyes i suport a l’independentisme”, i que és “evident” aquest “procés ‘Catalanitzador” a que el Consell sotmet “contínuament” a la Comunitat Valenciana. Sobre això, la diputada popular ha recordat que el PP ha estat l’únic que ha recorregut i presentat al·legacions sobre la ODL del Consell.

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
0Shares