Press "Enter" to skip to content

El «No Surrender» de Springsteen es versionarà al català en suport a Puigdemont i als presos polítics

Puntuació dels lectors

Qui sóc?

Sóc l’Hector Suñol. El 4 de maig estrenaré el Documental “Ni un pas enrere” que inclou el vídeoclip “No Surrender”.

Davant l’èxit d’aquest vídeoclip a les xarxes m’he decidit a produir la versió catalana del “No Surrender”.

He contactat amb alguns grups i cantants de renom del panorama musical català, els quals estan disposats a tirar-ho endavant.

La cançó “No Surrender” de Bruce Springsteen tindrà una versió en català dedicada a Puigdemont, als presos polítics i als que han hagut de marxar a l’exili. El realitzador Hector Suñol està reunint diversos grups i cantants dels quals encara no sabem els noms per participar a la gravació de la cançó i del videoclip de “No et rendeixis”. Suñol és qui ja va realitzar el videoclip de la versió d'”Els Segadors” que el grup nord-americà A Sound of Thunder va fer i que ja s’ha endut més d’un premi en festivals americans.

Suñol recorda: “Quan el president Puigdemont va estar a la presó va dir que no ens rendíssim”. Per això va decidir començar a realitzar aquest videoclip, “per motivar la gent”. Els motius que el van moure a fer el videoclip de A Sound of Thunder van ser similars, però ara vol gravar una cançó en català perquè quedi “com un himne pel poble català, ja que qualsevol revolució té un himne”.

La gravació de la versió de “No Surrender” està prevista per a principi de juny i s’estrenarà pels voltants de la segona setmana del mateix mes. Els artistes que hi col·laboraran han volgut mantenir l’anonimat fins a l’estrena de la cançó. Per fer possible la iniciativa, Suñol ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, per aconseguir els 5.000 euros necessaris per a la gravació del videoclip.

Suñol va ser l’autor del vídeoclip del President quan estava a la presó. I ara ha fet la versió catalana amb grups de renom de Catalunya.

A què destinarem les vostres aportacions?

L’import recaptat es destinarà a la gravació, en estudis professionals, de la cançó “No ens rendirem”.

Si aconseguim més diners s’utilitzaran en la inscripció i participació en Festivals Internacionals del documental “Not a step back!”

Acaba diumenge.

Més informació i aportacions:

Verkami No Surrender

Sobre les recompenses

Una samarreta groga o negra amb el lema “Ni un pas enrere” – “No ens rendirem”, dissenyada i signada pel Jordi Calvís.

Talla: (S, M, L, XL, 2XL i 3XL). Unisex.

Comentaris
COMPARTEIX !
 • 416
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  416
  Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser