Press "Enter" to skip to content

[Insòlit] Maillo (PP) demana explicacions a Cs per la polèmica dels estudis de Casado (PP)

Puntuació dels lectors

El coordinador general del PP, Fernando Martínez Maillo, ha demanat aquest dijous a Ciutadans (Cs) que ofereixi explicacions després que l’exdirector del Col·legi Cardenal Cisneros Alberto Pérez de Vargas, que va apuntar un presumpte tracte de favor universitari a Pablo Casado, hagi anunciat que deixarà el partit taronja.

“Em sembla molt lògic que es donin explicacions. Que el nivell d’exigències s’ho apliquin a si mateixos també. Exigir Ciutadans una explicació em sembla lògic”, ha declarat Maillo als periodistes als passadissos de l’Assemblea de Madrid.

Concretament, l’exdirector del Centre universitari Cardenal Cisneros, Alberto Pérez de Vargas, ha anunciat avui que es donarà de baixa de Ciutadans i renunciarà a la vocalia de barri que ostenta a Madrid, després de la polèmica suscitada al voltant dels estudis del vicesecretari d’ comunicació del PP.

Segons ha publicat el diari ‘El Mundo’, Casado hauria superat 12 matèries de les 25 de la carrera de Dret i aconseguit el títol en quatre mesos, poc després de ser elegit diputat madrileny en l’any 2007, amb “facilitats” en el CES cardenal Cisneros.

Maillo s’ha remès a les declaracions del portaveu del PP a l’Ajuntament de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, qui té la “certesa” que la formació taronja està vinculada amb aquesta polèmica sobre els estudis de Pablo Casado. I ha afegit que Almeida està “està fent una magnífica feina” i “una magnífica oposició” a l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, i ara Madrid.

Per això, ha dit estar d’acord amb les paraules de Martínez-Almeida perquè la formació taronja doni explicacions, ja que Vargas va ser “designat” per la portaveu de Cs a l’Ajuntament de Madrid, Begoña Villacís, i el líder del partit taronja , Albert Rivera.

REGIDOR VEÍ, UN “CÀRREC IMPORTANT”

Després, en una entrevista a La Sexta, Maillo ha retret a Villacís que digués que “no sabia res” quan “regidor veí és un càrrec important”, que ha de “acudir als plens en representació de Ciutadans “i amb un sou de” 700 euros al mes “.

“El que dic és que donin les explicacions, és l’únic que demanem. No s’han d’molestar perquè ells les demanen cada dia”, ha emfatitzat, per afegir que a Ciutadans “semblen immaculats” i que “no han trencat un plat en la seva vida “.

El coordinador general del PP ha posat en relleu que aquest matí a Ciutadans “no sabien res” i no “coneixien” a Pérez de Vargas i ara l’exdirector del Cardenal Cisneros anuncia la seva baixa del partit. “Ells sabran el que fan i per què amb tanta rapidesa, però anàvem encertats quan apuntàvem a Ciutadans”, ha afirmat.

CASADO, “SORTIRÀ REFORÇAT”

Maillo s’ha mostrat convençut que Pau Casado sortirà “reforçat” d’aquest procés i ha criticat que sigui major el nivell d’exigència al PP que als altres partits. Com a exemple d’això ha recordat casos com el que ha afectat Toni Cantó (Cs) o per a Iñigo Errejón (Podem).

“El nivell d’exigència al PP és molt alt i Ciutadans ha estat molt exigent amb nosaltres”, ha afirmat, per insistir que és “lògic” que el Partit Popular en un “exercici de crítica lògic” sol·liciti explicacions al partit que dirigeix Albert Rivera.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser