Press "Enter" to skip to content

Arrimadas: “L’independentisme no ha estat molt intel·ligent en posar al capdavant del Govern un racista”

Puntuació dels lectors

El partit d’Albert Rivera, Ciutadans ha apostat per començar amb una campanya de denúncia internacional de la ideologia (segons ells) “racista i xenòfoba” que el nou president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha plasmat en alguns articles de premsa. La primera mesura ha estat la de traduir una compilació dels escrits del nou president de la Generalitat i entregar-los a tots els eurodiputats i els principals mitjans de comunicació internacionals. És, han assegurat, un moviment d’autodefensa davant l'”amenaça” que suposa Torra.

Així ho ha explicat la líder de Cs al Parlament, Inés Arrimadas, que ha destacat que els tres principals grups parlamentaris de l’Eurocambra -populars, socialistes i liberal demòcrates- han expressat ja públicament la seva nítida repulsa als comentaris de Torra.

“L’independentisme no ha estat molt intel·ligent en posar al capdavant del Govern a un racista”

“Portarem a Europa la veu dels milions de catalans que se senten humiliats i amenaçats per Torra, Europa ha de conèixer els seus plantejaments”, ha afirmat en roda de premsa al Parlament. “L’independentisme no ha estat molt intel·ligent en posar al capdavant del Govern a un racista”, ha ironitzat Arrimadas.

La segona mesura d’aquesta campanya internacional serà la de viatjar a Brussel·les per reunir-se amb els dirigents de les institucions europees i els presidents dels grups parlamentaris.

Davant l ‘ “amenaça” que suposa Torra per als catalans no independentistes, Arrimadas ha fet una crida als partits de l’oposició per sumar forces en matèria social, econòmica i institucional.

També ha demanat al president del Govern, Mariano Rajoy, i el líder del PSOE, Pedro Sánchez, que “reaccionin” davant els plans anunciats per Torra de continuar amb l’estratègia de xoc amb l’Estat i “no abandonin els milions de catalans no independentistes”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 586
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser