Press "Enter" to skip to content

Llibertat per al sisè detingut pels incidents després de la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares

El membre del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) detingut aquest dimarts a Lleida pels Mossos d’Esquadra per la seva participació en la concentració de protesta davant la Subdelegació del Govern de Lleida el 25 de març contra la detenció de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha quedat en llibertat hora i mitja després d’entrar a la comissaria.

El jove estudiant de la Universitat de Lleida (UdL), que havia estat detingut pels presumptes delictes de desordres públics i atemptat a agents de l’autoritat, està a l’espera de ser citat pel Jutjat d’Instrucció 1, igual que les cinc persones detingudes el dilluns que posteriorment van quedar en llibertat, han informat aquest dimarts a Europa Press els Mossos d’Esquadra.

Els Mossos van obrir diligències per desordres públics després de la concentració en la qual alguns manifestants van saltar el cordó policial i els agents van disparar salves per dispersar els assistents.

En protesta per les cinc detencions, a la 20.00 hores de dilluns els CDR de Lleida van convocar una concentració a la Subdelegació del Govern en què van participar 300 persones, segons les dades de la policia local. ‘Tenim president, fos el 155’, ‘Fora les forces d’ocupació’, o ‘Estat espanyol, Estat feixista’ eren algunes de les consignes que corejaven els assistents, que dirigint-se als Mossos deien també ‘No us mereixeu la senyera que porteu ‘.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
0Shares