Press "Enter" to skip to content

Llibertat per al sis猫 detingut pels incidents despr茅s de la detenci贸 de Carles Puigdemont a Alemanya

Puntuaci贸 dels lectors

El membre del Sindicat d’Estudiants dels Pa茂sos Catalans (SEPC) detingut aquest dimarts a Lleida pels Mossos d’Esquadra per la seva participaci贸 en la concentraci贸 de protesta davant la Subdelegaci贸 del Govern de Lleida el 25 de mar莽 contra la detenci贸 de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha quedat en llibertat hora i mitja despr茅s d’entrar a la comissaria.

El jove estudiant de la Universitat de Lleida (UdL), que havia estat detingut pels presumptes delictes de desordres p煤blics i atemptat a agents de l’autoritat, est脿 a l’espera de ser citat pel Jutjat d’Instrucci贸 1, igual que les cinc persones detingudes el dilluns que posteriorment van quedar en llibertat, han informat aquest dimarts a Europa Press els Mossos d’Esquadra.

Els Mossos van obrir dilig猫ncies per desordres p煤blics despr茅s de la concentraci贸 en la qual alguns manifestants van saltar el cord贸 policial i els agents van disparar salves per dispersar els assistents.

En protesta per les cinc detencions, a la 20.00 hores de dilluns els CDR de Lleida van convocar una concentraci贸 a la Subdelegaci贸 del Govern en qu猫 van participar 300 persones, segons les dades de la policia local. ‘Tenim president, fos el 155’, ‘Fora les forces d’ocupaci贸’, o ‘Estat espanyol, Estat feixista’ eren algunes de les consignes que corejaven els assistents, que dirigint-se als Mossos deien tamb茅 ‘No us mereixeu la senyera que porteu ‘.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 114
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
鉁 RECLAMAR GASTOS HIPOTECA 鉁Ofertas Depilaci贸n L谩ser