Press "Enter" to skip to content

Albiol demana a PP, PSOE i Ciutadans que actuïn davant la “primera tonteria” del President Quim Torra

Puntuació dels lectors

El president del PP català, Xavier García Albiol, ha reclamat al Govern, PSOE i Ciutadans que reaccionin de manera conjunta davant “la primera ximpleria” que promogui el president de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra, perquè en la seva opinió “no se li pot donar cap marge “ni possibilitat d’actuar” com els vingui de gust”.

En declaracions a la seva arribada al Comitè Executiu Nacional del PP, Albiol ha exigit mesures immediates i acordades pels partits que també van impulsar l’aplicació del 155 a Catalunya davant de “qualsevol decisió” i “disbarat” que busqui una ruptura institucional amb l’Estat, en referència a l’organització d’una assemblea de càrrecs electes paral·lela al Parlament o la creació d’un govern català a l’exili.

El dirigent català creu que les reunions del president del Govern, Mariano Rajoy, amb els líders de PSOE i Ciutadans, Pedro Sánchez i Albert Rivera, ha de servir també per acordar que ningú faci electoralisme amb la situació a Catalunya, missatge dirigit al partit taronja, i per transmetre un missatge de confiança als catalans ia la resta d’espanyols.

D’altra banda, García Albiol s’ha dirigit a la resta de forces independentistes per preguntar-los si no senten “vergonya” que un president de la Generalitat rendeixi “vassallatge” a Carles Puigdemont. “S’està desacreditant la imatge de la institució”, ha advertit.

LÓPEZ MIRAS: “No valen histerismes”

També s’ha referit a aquesta qüestió el president del Govern de Múrcia, Fernando López Miras, per a qui la situació a Catalunya requereix contundència però també prudència. “No valen els histerismes ni els canvis de postura d’un mes per l’altre”, ha dit.

També ha fet declaracions a l’entrada de Gènova l’exministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz. En la seva opinió, algú que pensa el que ha escrit en articles i tuits el nou president català hauria d’estar “incapacitat” per a la representació pública. “És supremacista i xenòfob”, ha dit, “homologable amb les forces d’ultradreta racistes alemanyes”, de manera que segons la seva opinió és sorprenent que tingui el suport de partits que es diuen d’esquerra.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 695
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser