Press "Enter" to skip to content

Levy: “No hi ha impunitat per als separatistes que vulguin seguir avançant en el camí de la il·legalitat”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
704Shares

La vicesecretària d’Estudi i Programes del PP, Andrea Levy, ha afirmat aquest diumenge que el Govern espanyol va estar “vigilant davant de qualsevol actuació fora dels marcs legals que es pugui produir” a Catalunya.

Després del discurs del candidat a la Presidència aquest dissabte al Parlament, Quim Torra, Levy ha advertit que “no hi ha impunitat per als separatistes que vulguin seguir avançant en el camí de la il·legalitat”, en declaracions als mitjans després de reunir-se amb la nova executiva de Noves Generacions de Catalunya.

És per això que ha insistit que l’Executiu va estar pendent de tots els passos dels partits sobiranistes: “El Govern d’Espanya ha actuat, està actuant, i seguirà actuant davant les il·legalitats dels independentistes”.

Levy ha recordat a Torra que si tant ell com els seus suports independentistes segueixen pensant que el procés independentista va a algun lloc i “si segueix tenint fe, allà ell, però que no arrossegui a les institucions de tots els catalans”.

Comentaris
Comparteix
704Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
704Shares