Press "Enter" to skip to content

Levy: “No hi ha impunitat per als separatistes que vulguin seguir avançant en el camí de la il·legalitat”

Levy: “No hi ha impunitat per als separatistes que vulguin seguir avançant en el camí de la il·legalitat”
4.9 (97.14%) 7 vots

La vicesecretària d’Estudi i Programes del PP, Andrea Levy, ha afirmat aquest diumenge que el Govern espanyol va estar “vigilant davant de qualsevol actuació fora dels marcs legals que es pugui produir” a Catalunya.

Després del discurs del candidat a la Presidència aquest dissabte al Parlament, Quim Torra, Levy ha advertit que “no hi ha impunitat per als separatistes que vulguin seguir avançant en el camí de la il·legalitat”, en declaracions als mitjans després de reunir-se amb la nova executiva de Noves Generacions de Catalunya.

És per això que ha insistit que l’Executiu va estar pendent de tots els passos dels partits sobiranistes: “El Govern d’Espanya ha actuat, està actuant, i seguirà actuant davant les il·legalitats dels independentistes”.

Levy ha recordat a Torra que si tant ell com els seus suports independentistes segueixen pensant que el procés independentista va a algun lloc i “si segueix tenint fe, allà ell, però que no arrossegui a les institucions de tots els catalans”.

Durant una reunió que ha mantingut amb la nova executiva de Noves Generacions de Catalunya, Levy ha fet èmfasi que el PPC va presentar un escrit el passat divendres davant el Tribunal Constitucional en el qual sol·licitava que els magistrats suspenguin de manera urgent les resolucions de la Mesa del Parlament que admeten el vot delegat de Carles Puigdemont i de Toni Comín.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 703
    Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser