Press "Enter" to skip to content

Demanen 13 anys per dos joves per amenaçar Guàrdies Civils:”Recuperaremos Al Andalus y arderéis todos”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
55Shares

La Secció Tercera de la Sala Penal de l’Audiència Nacional jutjarà el dimecres, 16 de maig, a les 10.00 hores a dos joves de Melilla acusats d’amenaces terroristes a uns guàrdies civils que participaven en una operació antiyihadista. La Fiscalia demana per a cada un 13 anys de presó.

Segons l’escrit d’acusació, el 23 de juny de 2017 va tenir lloc a la ciutat de Melilla un operatiu de l’Institut Armat en què va resultar detingut Mohamed El Mahdaoui per delictes relacionats amb el grup terrorista Estat Islàmic (també conegut com a Daesh).

Els acusats, Suliman Mohamed Makrani, de 20 anys, i Belaid Mohand Al-Lal, de 25, es trobaven “a la primera fila d’un nombrós grup de curiosos que s’havien apostat darrere del cordó policial” i eren “perfectes coneixedors que s’estava portant a terme un dispositiu antiterrorista”.

Tots dos acusats –prossegueix el fiscal-, guiats del propòsit d’alterar greument la pau pública i amb l’objectiu annex de col·laborar amb l’ideari terrorista de col·laborar en la subversió de l’ordre constitucional i la desestabilització de les institucions democràtiques, servint-se en aquell moment de la intimidació verbal i gestual, van mantenir durant un prolongat lapse de temps una actitud obertament hostil i bel·ligerant contra els integrants del dispositiu policia llançant arengues de contingut radical i intimidatori en molt alta veu i efectuant gestos bel·ligerants”.

Per la seva banda, Belaid Mohand Al Lal cridava Piden 13 años de prisión para dos jóvenes por amenazar en la calle a guardias civiles con “arengas” yihadistas, “sois unos perros corrompidos por el Gobierno”; “recuperaremos Al Andalus y arderéis todos”; “esto no va a quedar así, vais a pagar por lo que estáis haciendo”; “esta es nuestra tierra, no la vuestra”.

La Fiscalia veu en tot això un delicte d’amenaces terroristes pel qual demana 13 anys de presó per a cada acusat. En cas de no apreciar aquest delicte, el Ministeri Públic proposa l’alternativa de desordres públics terroristes i atemptat contra agents de l’autoritat pels quals sol·licita set anys de presó per a cadascun.

Comentaris
Comparteix
55Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
55Shares