Press "Enter" to skip to content

[Catalunya] El PSOE acusa Quim Torra de “xenofòbia” i “supremacismo”

Puntuació dels lectors

La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha dit aquest diumenge a Oviedo que espera i desitja que el candidat a la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, a part el “supremacisme” i la “xenofòbia de què fa gala” per treballar pel futur de “tots” els catalans. Segons Lastra, cal que s’obri una legislatura “autonomista” a Catalunya pel que fa a la legalitat, inclòs en Estatut d’Autonomia i la Constitució Espanyola.

Lastra s’ha pronunciat en aquests termes en unes declaracions realitzades a Oviedo, en què ha qualificat de “decebedor” el discurs de Torra al parlament català, en el debat per a la seva elecció.

Segons la dirigent socialista, Torra no va parlar per a tots els catalans, sinó per al 47% per cent que va votar l’independentisme i per a la CUP. Considera Lastra que, igual que Artur Mas va fer amb Carles Puigdemont, aquest ha elegit candidat “més radical”.

Per la seva banda, el portaveu del PSOE al Senat, Ander Gil, també va qualificar divendres el “reguera de tuits” de Quim Torra de tenir “tint xenòfob”, i ha afirmat que no és la millor “carta de presentació” per a un demòcrata ni fa “presagiar el millor”.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser