Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Rajoy rebut amb crits a Jerez: “¡Rajoy, ladrón, nos robas la pensión!”

Puntuació dels lectors

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha subratllat avui que, a l’espera de jutjar Quim Torra pels seus fets si és elegit president de la Generalitat, el que ha vist i escoltat d’ell no li agrada.

Rajoy, en un acte del PP a Jerez mentre al Parlament intervenia Torra en la primera jornada del ple que debat la seva investidura, ha reiterat que el Govern ha de garantir en tot moment el compliment de la llei.

Rebut amb esbroncades a Jerez

A la seva arribada a l’acte, un grup de pensionistes de Jerez de la Frontera, a Cadis, ha rebut el president del Govern espanyol Mariano rajoy amb esbroncades, xiulets i càntics.

Com ja comença a ser habitual allà a on va, Mariano Rajoy ha estat rebut al crit de: “¡Rajoy, lladre, ens robes la pensió!”. Fins i tot s’han escoltat càntics demanant la seva dimissió com a president del Govern.

Torra “no és representatiu” del que és Catalunya

Torra, a l’inici del seu discurs d’investidura, ha reivindicat a Carles Puigdemont com a “president legítim” de Catalunya i ha promès ser “lleial al mandat de l’1-O” per a “construir un Estat independent en forma de república”.

Pel cap de l’Executiu, per allò que ha dit, Torra no és representatiu del que és Catalunya. Tot i això, no ha volgut fer més judicis de valor sobre el candidat i, igual que va fer ahir, ha emplaçat jutjar pels seus fets si arriba a la Presidència de la Generalitat.

Rajoy ha subratllat que el que necessita Catalunya és un govern ja, que compleixi la llei i que governi per a tots amb independència del que puguin votar uns i altres. I de la mateixa manera que va fer també ahir en un altre acte a Cadis, ha garantit que el Govern farà complir la llei i la Constitució, que es mantindrà la unitat d’Espanya i que ningú podrà actuar contra la igualtat de tots els espanyols perquè aquesta és la base de la democràcia.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 745
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser