Press "Enter" to skip to content

Toni Comín agraeix a Quim Torra el seu compromís amb el mandat de l’1-O i de les eleccions

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
6Shares

El candidat a la presidència de la Generalitat, Quim Torra, ha exposat al ple del Parlament el discurs d’investidura que recull el programa per a la pròxima legislatura.

La sessió ha començat puntualment a les 12 del migdia amb la lectura de la proposta de resolució de proposta de candidat a la presidència de la Generalitat.

Quim Torra ha resumit el seu discurs en cinc paraules: excepcionalitat, provisionalitat, responsabilitat, diàleg i vida.
En l’inici del discurs, Quim Torra ha saludat els presents i tots els que seguien el ple, en català i aranès.

Ha deixat clara l’excepcionalitat del moment, amb un govern i diputats a la presó i a l’exili.

Torra ha recordat un a un, dient-ne els noms, tots els polítics empresonats, a l’exili, i també Jordi Cuixart. “Mai ens cansarem de repetir-ho, ni de lluitar per la seva llibertat.”

L’excepcionalitat del moment, ha dit, l’ha portat a acceptar la investidura.

“Res serà normal fins que no recuperem les institucions. Ens trobem en un noment anormal, d’una enorme gravetat. Això afecta les nostres institucions i la legislatura.”

I ha afegit que la “millor manera de refer-se de l’atac del 155 és tenir govern i defensar la llibertat del presos polítics i exiliats, és tenir govern”, i ha recordat Joan Fuster, que deia que “tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres.”
Per la seva banda, el diputat d’ERC i exconseller de Salut, Toni Comín, ha agraït aquest dissabte al candidat de JxCat a presidir la Generalitat, Quim Torra, el seu compromís amb el mandat de l’1-O i la seva “fidelitat al resultat del 21-D”.

“Gràcies Quim Torra pel teu compromís amb el mandat de l’1-O, la teva fidelitat al resultat del 21-D, la teva integritat ètica i la teva honestedat intel·lectual”, ha dit en una piulada recollit per Europa Press, després del discurs d’investidura de Torra .

També ha destacat que serà “una sort i una garantia” per als independentistes que Torra presideixi el Govern pel que fa al relleu de Catalunya.

Comentaris
Comparteix
6Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
6Shares