Press "Enter" to skip to content

Inés Arrimadas i Xavier Albiol entre els líders més mal valorats a Catalunya

Puntuació dels lectors

L’ex-vicepresident i líder d’ERC, Oriol Junqueras, és el polític més ben valorat pels catalans (6,18 sobre 10); l’expresident Carles Puigdemont aprova (5,3) i el dirigent del PP català, Xavier García Albiol, és el més mal valorat (1,45), segons una enquesta del CEO de la Generalitat presentada aquest divendres pel seu director, Jordi Argelaguet.

A Junqueras el segueixen el líder de JxCat al Parlament, Jordi Sànchez (5,73), el diputat de la CUP al Parlament Carles Riera (5,32) i Puigdemont (JxCat) amb un 5,3: aquests quatre són els únics líders que aproven.

L’adjunt a la Presidència d’ERC, Pere Aragonès, aconsegueix un 4,98; el líder dels comuns al Parlament, Xavier Domènench, se situa en un 4,95; la portaveu dels comuns a la Cambra, Elisenda Alamany, aconsegueix un 4,68 i la líder del PSC al Congrés, Meritxell Batet, un 4,66.

El sondeig registra notes més baixes per al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, amb un 3,49; la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, 2,60; la líder de Cs a Barcelona, Carina Mejías, amb un 2,12, i el líder del PP català, Xavier García Albiol, obté un 1,45.

 Es tracta d’una enquesta duta a terme a 1.500 catalans, amb un marge d’error +-2,53% i elaborada del 7 al 27 d’abril, és a dir, en plenes negociacions entre independentistes per desbloquejar la legislatura a Catalunya i investir un president.
Comentaris
COMPARTEIX !
  • 3.4K
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser