Press "Enter" to skip to content

El suport a la independència de Catalunya recupera els seus nivells més alts

Puntuació dels lectors

El suport a la independència de Catalunya sembla haver recuperat els nivells més alts entre la població catalana. El Baròmetre d’Opinió Pública del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) de la Generalitat de Catalunya reflecteix que el 48% de la població catalana veu amb bons ulls que Catalunya esdevingui un estat independent.

Un 43,7% ho rebutja, un 5,7% no ho sap i un 2,6 no contesta, segons el CEO que ha presentat aquest divendres el seu director, Jordi Argelaguet.

Respecte a l’enquesta d’octubre de 2017, les dades experimenten petits canvis: llavors un 48,7 donava suport a la independència i un 43,6 la rebutjava; hi ha canvi molt importants respecte el juny de 2017, quan volien la independència un 41,1 i la rebutjava un 49,4.

Aquesta enquesta va ser realitzada a 1.500 catalans, amb un marge d’error + -2,53% i elaborada del 7 al 27 d’abril, és a dir, en plenes negociacions entre independentistes per desbloquejar la legislatura a Catalunya i investir un president.

Dossier de premsa -885
Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser