Press "Enter" to skip to content

Tardà creu que Rivera s’ha convertit en un fanàtic: “Cada vegada s’assembla més a Primo de Rivera”

Puntuació dels lectors

El portaveu parlamentari d’Esquerra Republicana (ERC), Joan Tardà, ha acusat aquest dijous el president de Ciutadans, Albert Rivera, d’haver-se convertit en un “fanàtic” per assegurar en aquesta ocasió que el 155 s’ha d’estendre l’aplicació de l’article 155 de la Constitució si qui està a càrrec de la Presidència de la Generalitat no respecta la via autonomista.

“Cada vegada s’assembla més a José Antonio Primo de Rivera. És un fanàtic”, ha arribat a dir Tardà, que considera que el líder de la formació taronja s’ha acostumat a viure “en plena ximpleria”.

“Si aquest ha de ser una aspirant a comandar el Govern d’Espanya algun dia, pobres espanyols i pobres catalans”, ha proclamat l’independentista català als passadissos del Congrés dels Diputats.

Preguntat sobre la investigació que el Ministeri d’Hisenda ha posat en marxa per sancionar l’expresident català Carles Puigdemont per no haver declarat els seus béns, Tardà ha censurat aquesta decisió amb la qual, segons la seva opinió, el Govern només tracta d'”assetjar, enderrocar, demolir i, si pot, empresonar algun dia a senyor Puigdemont”. Sempre hem dit que no estem parlant de justícia, sinó de crueltat i venjança”, ha afirmat.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser