Press "Enter" to skip to content

Rajoy afirma que és “molt masclista” parlar de l’enfrontament entre Cospedal i Santamaría

Puntuació dels lectors

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dijous que és “molt masclista” centrar-se en l’enfrontament entre la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría i la ministra de Defensa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, i ha assenyalat que es tracta d’un tema “irrellevant”.

Així s’ha pronunciat en una entrevista a Antena 3, després de ser preguntat per la foto que van protagonitzar Sáenz de Santamaría i Cospedal en la festivitat del Dos de Maig, Dia de la Comunitat de Madrid, i que visualitza la distància que hi ha entre les dues des de fa anys.

“Amb absoluta franquesa, em sembla un tema molt petit i molt masclista”, ha afirmat, per afegir que si fossin “dos senyors” no s’haurien trobat amb tantes portades de diaris com les que han vist amb aquest tema. Segons ha afegit, per a ell és un tema “irrellevant” perquè són dues persones que treballen “intensament”.

Aquesta polèmica ve d’una curiosa foto en què Santamaría i Cospedal apareixien notablement separades per una cadira, foto amb la qual els internautes van oferir diverses teories en les xarxes socials.

Rajoy demana tranquil·litat davant l’ascens de Cs i recorda que “el major adversari” del PP és Podem

Mariano Rajoy, ha cridat a la tranquil·litat als seus davant l’ascens de Ciutadans que reflecteix l’últim baròmetre del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) i ha recordat que “el major adversari” del PP és Podem.

“El major adversari que tinc és Podem perquè té uns plantejaments ideològics que disten molt dels que jo crec que és bo per a Espanya”, ha assenyalat Rajoy.

Encara que Rajoy no creu que Ciutadans estigui “arrabassant res” al Partit Popular, preguntat per la possible preocupació a les seves files davant els resultats de les enquestes, ha defensat la calma. “La meva obligació és donar-li tranquil·litat a tothom. Al final, l’important en la vida és donar-li importància a les coses que la tenen”, ha comentat.

Per a ell, no té aquesta importància repetir com a líder pitjor valorat al CIS: “No em preocupa. Molts dels que no em voten em donen un zero i això em fa malbé la nota mitjana, m’ha passat sempre”, ha assenyalat sobre això .

Pel que fa als resultats electorals que vaticina l’enquesta, ha recordat que el 2016, a quatre mesos de les eleccions, se li preguntava en les entrevistes si el seu partit anava a acabar com la UCD, i va acabar pujant 14 escons mentre van baixar els altres. “Les enquestes me les prenc amb molta humilitat, són un estímul per a treballar, però quan no hi ha en l’horitzó una convocatòria electoral prevista, tenen el valor que tenen”, ha afegit.

El president del Govern espanyol ha defensat a més que el PP és “la primera força política a totes les grans ciutats espanyoles” i el seu partit és “molt plural i molt obert”, amb persones de diversos perfils perquè “al final, la gent fa balanç “entre les” coses que estan en el patrimoni del partit”, com la recuperació econòmica i” coses que es poden criticar”.

En la mateixa línia, ha afirmat que el PP “li han votat moltes vegades els espanyols perquè els ha semblat que era l’opció millor”. “De vegades es fa un gran anàlisi de per què vota la gent, però la gent vota a qui vol i perquè vol, cosa que no ha de ser que està totalment d’acord amb tots els plantejaments”, ha conclòs.

Comentaris
COMPARTEIX !

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser