Press "Enter" to skip to content

“La Manada de Múrcia” queda en llibertat i asseguren que no hi va haver violació perquè la noia era prostituta

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
185Shares

Els tres homes detinguts, de 28, 43 i 48 anys, acusats de violar una jove a Múrcia han quedat en llibertat sota una ordre d’allunyament respecte a la jove.
Són coneguts ja com ‘La Manada de Múrcia’ i compten amb nombrosos antecedents per robatoris i tràfic de drogues. En la seva declaració davant del jutge, els implicats van explicar que no hi va haver violació perquè la dona “era prostituta”.
Ella els va acusar de drogar-la, de manera que posteriorment va quedar indefensa durant la presumpta agressió.

Drogada i suposadament violada

Segons ha denunciat la víctima, els tres detinguts que a més coneixien a la dona, van abusar d’ella al carrer i al pis d’un d’ells després d’oferir-li una substància que la va deixar drogada fins a tal punt que no podia fer-se responsable de les seves decisions i moviments. Assegura que li van explicar que eren ansiolítics i que, a més, havia ingerit alcohol.

En despertar-, la dona va acudir pel seu propi peu a l’Hospital on els certificats de les proves mèdiques han demostrat que hi va haver agressió sexual. No obstant això, els tres acusats han declarat davant la Guàrdia Civil assegurant que la jove és una prostituta.
Els homes compten amb un llarg historial d’antecedents entre detencions per robatoris i tràfic de drogues. La suposada violació en grup es va desenvolupar al municipi murcià de Beniaján.

En llibertat amb ordre d’allunyament

El titular del Jutjat d’Instrucció número 7, en funcions de guàrdia, ha deixat en llibertat els detinguts de la Rajada murciana i els ha imposat una ordre d’allunyament.

Segons informen fonts del Tribunal Superior de Justícia de Múrcia (TSJRM), se’ls seguirà investigant per un delicte d’abús sexual, no d’agressió o violació. Un matís que recorda la polèmica sentència de la Rajada on el tribunal no va considerar que s’hagués produït una violació en grup per no haver-hi violència o resistència de la dona davant els cinc homes.
El Tribunal Superior de Justícia de Múrcia els seguirà investigant per un delicte d’abús sexual, no d’agressió o violació, de manera que ja es fan comparacions amb la sentència de la Rajada.

Comentaris
Comparteix
185Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
185Shares