Press "Enter" to skip to content

Dimiteix un regidor canari del PSOE després de descobrir-se que exercia com a metge sense tenir el títol

Puntuació dels lectors

El màster fals de Cristina Cifuentes ha destapat una onada de polítics amb falsos títols. A les Canàries el més destacat fins al moment va ser el del president del PP de les Canàries, Asier Antona, qui va retirar del seu currículum el seu diploma d’estudis avançats en Història del Pensament Polític perquè no ho va defensar.

Ara, qui està en el punt de mira és l’exregidor del PSOE d’Enginy Juan Rafael Caballero, que va dimitir dimarts passat al·legant motius “estrictament personals”. No només va deixar la seva acta de regidor, sinó que també va deixar el seu càrrec dins del partit, on era el secretari local dels socialistes al municipi.

No obstant això, segons publicava aquest dimecres el diari Canàries 7, darrere d’aquesta dimissió estarien els dubtes que generen la seva llicenciatura en Medicina. Així, el portal de transparència de l’Ajuntament reflectia (i al seu perfil està eliminat) el títol de llicenciat.

Segons fonts consultades pel citat diari, Cavaller exercia com a metge en un centre de reconeixements mèdics de Carrizal on s’expedien permisos de conduir i d’armes.

Davant d’aquesta situació, el Col·legi de Metges de Girona va informar que està investigant si està afiliat a altres col·legis d’Espanya després de comprovar que no figura en el d’aquesta província.

Fonts del gabinet de premsa del Col·legi de Metges de Girona van assenyalar a Efe que davant l’alarma social suscitada sobre la titulació com a metge de Rafael Caballero, el Col·legi ha decidit demanar informació. Així mateix, per això requerirà al mateix Juan Rafael Caballero que presenti la seva llicenciatura al Col·legi de Metges de Las Palmas.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 404
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser