Press "Enter" to skip to content

Cristina Cifuentes sol·licita la reincorporació a la seva feina de la Universitat Complutense de Madrid

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
245Shares

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes ha sol·licitat la reincorporació al seu lloc a la Universitat Complutense de Madrid (UCM) després de renunciar a la seva acta de diputada a l’Assemblea de Madrid.
Segons informa Europa Press, Cifuentes ha presentat un escrit de renúncia a l’excedència que venia gaudint per ostentació de càrrec públic.

La Llei de l’Estatut dels Treballadors estableix que el treballador ha de sol·licitar el reingrés al càrrec públic en el termini d’un mes d’acabar el motiu de l’excedència. Aquest pas és fonamental per no perdre la plaça de funcionària, amb independència que després continuï en la institució o es decanti per una altra activitat professional.

Cifuentes pertany al cos tècnic superior de la Universitat Complutense de Madrid. Des de fa 25 anys ha exercit càrrecs en l’administració, com a diputada a l’Assemblea de Madrid, delegada del Govern i presidenta regional, càrrec al qual va renunciar el passat 25 d’abril després de la polèmica pel seu màster a la Universitat Rei Juan Carlos (URJC ) el 2012 i el vídeo en què presumptament apareixia robant dues cremes facials en un supermercat.

Comentaris
Comparteix
245Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
245Shares