Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Un diputat alemany denuncia a la policia l’espionantge espanyol contra Puigdemont

Puntuació dels lectors

El diputat alemany de Die Linke, Andrej Hunko, ha presentat una denúncia a la policia de Berlín perquè investigui si els serveis secrets espanyols vigilen els moviments de Carles Puigdemont, a Berlín. De fet, Andrej Hunko ja ha dut l’afer al parlament alemany, on va fer una pregunta al govern d’Angela Merkel. L’executiu va refusar d’investigar els fets i simplement va respondre que no tenia cap constància d’activitat del Centre d’Intel·ligència espanyol (CNI) a Alemanya.

El diputat Alemany va publicar ahir a Twitter la denúncia i va escriure: ‘El govern federal no vol investigar si els serveis secrets espanyols espien l’ex-president (i potser aviat nou president) de Catalunya, Carles Puigdemont. Per això presento aquesta denúncia davant la policia de Berlín.’

Carles Puigdemont és Alemanya després d’haver estat detingut a final de març en aplicació de l’euroordre cursada pel jutge del Suprem espanyol Pablo Llarena. El president acabava de travessar la frontera amb Dinamarca i viatjava cap a Bèlgica. La seva detenció la va facilitar un geolocalitzador que hi havia al seu cotxe, possiblement col·locat per una agent del CNI espanyol. La justícia belga ho investiga i ahir El Periódico assegurava que el geolocalitzador era de procedència espanyola.

Puigdemont, que no pot sortir del país d’acord amb les mesures cautelars imposades per la justícia, resta a l’espera de la decisió del tribunal Slesvig-Holstein sobre el seu lliurament a Espanya.

✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser