Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Cristina Cifuentes abandona la política per la porta del darrere

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
154Shares

Ni presidenta de la Comunitat, ni del PP de Madrid ni diputada autonòmica. Cristina Cifuentes deixa la política. La notícia ha estat avançada per El Confidencial aquest dimarts, poc després que l’expresidenta hagi registrat la seva renúncia a l’Assemblea de Madrid. “Es va per ser anònima i que la deixin en pau”, han afirmat fonts del seu entorn.

“No és per pressions del partit”, sostenen les mateixes fonts. No obstant això, en la direcció del PP donaven per fet aquest dilluns que Cifuentes no arribaria com a diputada a la investidura d’Àngel Garrido. Segons fonts de la direcció nacional del PP, Fernando Martínez Maíllo, coordinador del partit, ja sabia aquest dilluns que la renúncia es produiria.

Cristina Cifuentes, expresidenta de la Comunitat de Madrid, ha decidit renunciar a la seva acta de diputata a l’Assemblea regional. D’aquesta manera, deixa completament la política.

Cifuentes va dimitir com a presidenta de la Comunitat de Madrid el 25 d’abril, arran de la publicació d’unes imatges de 2011 quan va ser enxampada robant uns productes de cosmètica en un supermercat.

Llavors va explicar que ja havia decidit plegar, arran de la polèmica pel màster de la Universitat Rey Juan Carlos, però volia fer-ho després de presidir per última vegada els actes de la festa de Madrid, el 2 de maig.

El 25 d’abril Cifuentes va renunciar al càrrec, però no a l’escó de diputada del parlament madrileny, que semblava que tenia intenció de conservar.

Avui ha renunciat a l’escó fent arribar una carta a la mesa de l’Assemblea, on remarca que la decisió es fa efectiva amb data d’avui mateix.

Segons fonts del PP, l’acta de diputada de Cifuentes passarà, probablement, a Lucía Fernández, número 78 de la llista, perquè les dues persones que la precedeixen formen part del govern regional.

Comentaris
Comparteix
154Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
154Shares