Press "Enter" to skip to content

Tardà encén Twitter: “Si se’ns porta a noves eleccions i perdem la majoria, a alguns els haurà de caure la cara de vergonya”

Puntuació dels lectors

El portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, ha alertat avui del risc de tractar de continuar proposant investidures no efectives, i que això condueixi a unes eleccions en les quals l’independentisme perdi la majoria absoluta.

Tardà es refereix de forma indirecta al seu compte de Twitter al fet que JxCat hagi proposat de nou la candidatura de Carles Puigdemont a la investidura com a president de la Generalitat i que, si no és possible aprovar-la, vulgui intentar també la d’un altre candidat ja proposat anteriorment, Jordi Sànchez.

A alguns se’ls hauria de caure la cara de vergonya”

Tenint present que el termini per aprovar una investidura finalitza el 22 de maig, Tardà adverteix: “si se’ns porta a noves eleccions, tenint presos i exiliats, i d’elles resulta un parlament sense majoria independentista, a alguns se’ls hauria de caure la cara de vergonya”.

En sentit anàleg al de Tardà, però en unes declaracions fetes aquest migdia, la portaveu del partit, Marta Vilalta, ha dit a aquells independentistes que no veuen imprescindible recuperar el Govern per aconseguir la independència, que “si algú sap com fer república sense Govern , que ho expliqui “perquè ERC considera que recuperar el control de les institucions” és imprescindible”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 430
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser