Press "Enter" to skip to content

‘Les clavegueres d’interior’, finalista als premis ProDocs al Millor Documental Televisiu

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
372Shares

El documental Les clavegueres d’Interior, dirigit per Jaume Roures i produït per Mediapro, optarà al premi ProDocs al Millor Documental Televisiu costat d’altres tres finalistes. El resultat es coneixerà el dia 16 d’aquest mes durant la inauguració del DocsBarcelona.

ProDocs és l’associació professional de productors de documentals que actualment aglutina més de quaranta empreses productores catalanes. La seva junta directiva està formada per Valérie Delpierre (Inicia Films), com a presidenta i Ventura Durall (Nanouk Films) en matèria de vicepresident.

Les clavegueres d’Interior competeix amb altres tres documentals: Els Karamazoff (A Walk on the Soho Years), dirigit per Juan Gamero i Carmen Rodríguez, amb producció de La Quimera i Paradocs, en coproducció amb TVC; Latitud 80º, de Guille Cascante i produït per Goroka Contents en coproducció amb TVC i Veritats de mentida, de Montserrat Besses i produït per TVC, són els quatre finalistes de la cinquena edició del Premi ProDocs a Millor Documental televisiu.

Al gener d’aquest mateix any els periodistes de Público Patricia López i Carlos Enrique Bayo van rebre el Premi de la Dignitat 2017 per la seva investigació. A més, fa tot just unes setmanes, van ser guardonats amb el Premi Ràdio Associació en relació a les exclusives que en el seu dia van provocar la creació de sengles comissions parlamentàries d’investigació del Congrés dels Diputats i del Parlament de Catalunya.

El premi consisteix en un descompte per al lloguer de material de la seva propera producció documental que realitzi durant l’any següent a l’obtenció del guardó.

Comentaris
Comparteix
372Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
372Shares