Press "Enter" to skip to content

Girauta als independentistes:“Gentuza separata […] Acabaremos mal. Acabaréis, vamos”…

Puntuació dels lectors

“Gentuza separata […] Acabaremos mal. Acabaréis, vamos”…”… Encara que sembli mentida, no són paraules d’un troll anònim a Twitter. Tampoc és una frase d’ ‘El Yoyas’. No. És el portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats. Un dels càrrecs més importants del partit que segons les enquestes guanyaria les eleccions avui.

Amb un to no molt propi del càrrec que ostenta, Girauta va publicar un tuit aquest dissabte en el qual assegurava que a la seva ciutat ha d’aguantar “constants provocacions” i ho feia en un to que els tuiters han qualificat de “carrer”.

El que haurien de pensar alguns polítics és si aquesta mena de frases no són les causants dels suposats insults del sector independentista, mentre ciutadans vol vendre la ideologia d’una Catalunya integradora, i Arrimadas vol ser la presidenta de tots els catalans, membres del partit taronja expressen públicament el seu malestar amb els independentistes.

“En mi ciudad, tengo que aguantar constantes provocaciones de gentuza separata. Los insultos callejeros los aguanto sin pestañear. En cafeterías, restaurantes o cines, y en familia, no los tolero. Acabaremos mal. Acabaréis, vamos”.

Girauta ja va ser objecte de bromes fa uns mesos després de parlar al Congrés dels Diputats amb un to més propi del pàrquing d’una discoteca. “Què passa? Algun problema?”, Va exclamar als membres de Podem, provocant una conya generalitzada en les xarxes.

Ara la història s’ha repetit i algun usuari de Twitter no ha dubtat en titllar-ho com “rei de la diplomàcia i de les bones formes”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser