Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mor un agent de l’equip de seguretat de Mariano Rajoy

Comparteix
0Shares

El motorista mort ahir al costat del seu acompanyant, en un accident de trànsit al centre de Madrid treballava en tasques de protecció de la Presidència de Govern, escortant al president, Mariano Rajoy.

Així ho assegura la Policia Municipal a través del seu compte a Twitter en què lamenta el que ha passat quan el conductor d’un cotxe, en intentar esquivar un tercer, va impactar contra la motocicleta en què viatjaven els dos joves -un home i una dona-, que van morir a l’acte.

L’accident es va produir a la cruïlla entre el carrer María de Molina amb els carrers López d’Hoyo i Serrano, zona que va estar tancada al voltant de dues hores.

El fort impacte del cotxe amb la moto va fer que els dos joves sortissin acomiadats diversos metres i es colpegessin contra un senyal de mobiliari urbà.

Les dues víctimes presentaven múltiples politraumatismes, de manera que els sanitaris del Samur no van poder fer res més que confirmar la seva mort. Per la seva banda, el conductor que va causar el sinistre -i que va resultar il·lès de l’xoc- va haver de ser atès per psicòlegs del Samur.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Comments are closed.