Press "Enter" to skip to content

La direcció de RTVE decideix censurar el vídeo de la cap de comunicació de Rajoy insultant els pensionistes

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1466Shares

La frase de la secretària d’Estat de Comunicació, Carmen Martínez de Castro, en què es referia als pensionistes que dissabte xiulaven i escridassaven Mariano Rajoy, deia textualment: “¡Qué ganas de hacerles un corte de mangas de cojones y decirles: ‘Pues os jodéis’!”. Aquesta frase no va aparèixer al Telediario Cap de setmana de dissabte. I això que la visita del president del Govern a Alacant va obrir l’informatiu. En la notícia si feien notar, lleument, els xiulets dels manifestants i no es va dir de la frase de la responsable de Comunicació de l’Executiu.

En el matí d’aquest dilluns, l’absència de l’exabrupte era comentada en la redacció per destacar com “una vegada més no donem una informació que tots els mitjans destaquen”. Però va ser a primera hora de la tarda quan el periodista Ricardo Pomares escrivia al seu compte de Twitter aquest comentari: “Ens censuren el vídeo en què la secretària d’Estat de Comunicació, Carmen Martínez de Castro, desqualifica els xiulets i esbroncades Rajoy en Alacant … “, i afegia els lemes # AsíSeManipula, @CdeItve, @RTVEValencia, @ MujeresRTV $ e, #sosRTVE i #DefiendeRTVE.

Davant aquesta denúncia explicita, el Consell d’Informatius ha iniciat una investigació amb preguntes a la direcció sobre aquest assumpte i sobre el qual en la informació emesa es passés de puntetes sobre l’esbroncada al president, quan en altres ocasions s’ha destacat aquest tipus d’incidents en afectar personatges de l’oposició com Manuela Carmena o Susana Díaz.

Entre els periodistes de Torrespaña es recordava com si es va donar un comentari similar quan la llavors diputada, Andrea Fabra, va exclamar des del seu escó: “Molt bé, molt bé, ¡Que es fotin”, en referència als aturats, als quals es els retallaven algunes prestacions en la llei de reforma laboral que aquest dia aprovava el ple del Congrés. Per algun dels presents, que sí que es donés aquell incident, i no l’ocorregut aquest dissabte, és “una clara mostra que la manipulació i censura a TVE no ha fet sinó augmentar durant el mandat del PP”.

Comentaris
Comparteix
1466Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
1466Shares