Press "Enter" to skip to content

El síndic de Greuges afirma que els pares d’alumnes de l’institut El Palau no es van queixar de cap actuació irregular dels educadors

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
589Shares

El síndic de Greuges, Rafael Ribó, insta el president del Govern Mariano Rajoy que tinguin en compte l’interès dels menors en els suposats casos d'”adoctrinament polític” a les escoles de Catalunya. “Seria un error voler continuar resolent els conflictes per la via penal”, ha afirmat en una roda de premsa celebrada aquest matí.

El síndic enviarà una carta amb una petició de “serenitat” i “responsabilitat” al president del Govern, als presidents dels partits polítics i al màxim responsable del Parlament perquè les problemàtiques educatives es dirimeixin dins de la comunitat educativa i no es judicialitzen les possibles irregularitats comeses.

El síndic destaca que els pares d’alumnes de l’institut no es van queixar de cap actuació irregular dels educadors, ni a la direcció de l’escola, ni a la inspecció territorial, ni d’Ensenyament.

En aquest sentit ha destacat que els pares d’alumnes de l’institut El Palau de Sant Andreu de la Barca, no es van queixar de cap actuació irregular dels educadors ni a la direcció de l’escola, ni a la inspecció territorial ni tampoc al departament d’Ensenyament, que és el procediment ordinari en aquests casos. Tampoc van voler entrevistar-se amb el síndic que dijous passat es va reunir amb el Consell escolar del centre, professors i alumnes. No obstant això, les famílies afectades van presentar una denúncia al jutjat contra 9 professors del centre escolar per suposats esdeveniments ocorreguts després del referèndum de l’1-O.

Davant la visita dimarts a Barcelona del ministre d’Interior, Joan Igancio Zoido, i del d’Educació, Íñigo Méndez de Vigo, que tenen previst entrevistar-se amb els màxims responsables de la Guàrdia Civil a Catalunya i amb les famílies de la caserna de Sant Andreu de la Barca suposadament afectades, Ribó ha lamentat que no hagin sol·licitat la visita a l’institut El Palau ni de reunions amb pares, alumnes i docents que es troben en una situació d’inquietud.

Comentaris
Comparteix
589Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
589Shares