Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Destrossen el cotxe groc de la diputada d’ERC Jenn Díaz

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares

La diputada d’Esquerra Republicana Jenn Díaz ha denunciat que aquesta nit li han destrossat el seu vehicle, que tenia aparcat al carrer en una zona tranquil·la de Sant Andreu de la Barca.

Uns desconeguts han trencat els vidres i els retrovisors del seu cotxe. Jenn Díaz és veïna de Sant Andreu i tenia estacionat el vehicle al carrer quan han ocorregut els fets.

El cotxe de Díaz és, per més dades, de color groc:

Ha estat la policia local de Sant Andreu de la Barca la que ha alertat de l’incident quan una patrulla ha vist el cotxe destrossat mentre feia una ronda rutinària, segons han explicat els Mossos d’Esquadra, que ja han obert una investigació sobre els fets.

Des de Bèlgica, l’exconsella Meritxell Serret ha donat suport a Jenn Díaz davant aquest atac:

Carles Puigdemont també ha fet referència a l’atac, tot i que sense mencionar-lo, en un tuit molt crític amb la policia i la violència:

Segons informa TV3, el periodista i membre de Súmate, Antonio Baños, ha condemnat els fets i ha fet referència a la polèmica dels darrers dies sobre el tractament que la premsa dels fets de l’1 d’octubre a l’institut El Palau de Sant Andreu de la Barca:

Els autors de les destrosses no han deixat racó del cotxe sense destrossar:

Comentaris
Comparteix
0Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
0Shares