Press "Enter" to skip to content

El groc present en el clàssic al Camp Nou per demanar la llibertat dels presos

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
15Shares

Una campanya ha aprofitat el clàssic entre el Barça i el Madrid al Camp Nou per donar visibilitat a la protesta contra els empresonaments de polítics i líders independentistes. Han demanat al públic que portés peces grogues, que s’han deixat veure en diversos moments del partit.

La crida l’ha fet l’ANC, Òmnium Cultural, Drets i la Plataforma pro Seleccions Catalanes, entre d’altres entitats.

La imatge del Camp Nou contrasta amb la de la final de la Copa del Rei a Madrid, quan la policia va impedir l’entrada de roba groga amb missatges polítics a l’estadi Wanda Metropolitano.

Pancarta per la llibertat de Sandro Rosell

Un altre missatge s’ha pogut veure al Camp Nou. Un cop començat el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, transcorreguts 10 minuts de partit, s’ha desplegat una gran pancarta en un lateral del Camp Nou en la qual es reclamava “justícia i llibertat” per a l’expresident blaugrana Sandro Rosell:

Un Barça amb deu jugadors empata amb el Reial Madrid

Luis Suárez ha inaugurat el marcador, Cristiano Ronaldo he fet l’empat a 1. Leo Messi ha fet el segon quan el Barça ja jugava amb deu homes per la rigorosa expulsió de Sergi Roberto però Gareth Bale ha fet el 2-2 amb una canonada des de la frontal de l’àrea.

Comentaris
Comparteix
15Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
15Shares