Press "Enter" to skip to content

Dolors Montserrat acusa Puigdemont d’estar “segrestant” els catalans

Puntuació dels lectors

La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, ha acusat aquest diumenge l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, d’allargar “l’agonia i la confrontació que ell mateix ha creat a Catalunya entre catalans” i de tenir segrestats els catalans i les institucions catalanes.
“A Puigdemont li convé que hi hagi aquesta inestabilitat política perquè així garanteix que els independentistes no li oblidin”, ha afirmat en declaracions als mitjans abans de la XII congrés de les joventuts del PP que s’ha celebrat aquest diumenge a Barcelona.

Montserrat ha demanat al president del Parlament, Roger Torrent, que convoqui un ple d’investidura perquè s’investeixi a un president “viable, legal, que pensi en tots i cadascun dels catalans i que retorni a Catalunya la convivència i la concòrdia”, i perquè Catalunya sigui una terra d’oportunitats.

Així mateix, ha anunciat que el Govern espanyol va recórrer la reforma de la Llei de la Presidència aprovada divendres al Parlament “perquè per sobre de la llei no hi ha ningú”, i ha assegurat que utilitzaran tots els instruments legals per fer complir la llei.
Ha afirmat que durant aquests mesos que no hi ha hagut Govern a Catalunya, el Govern ha estat oferint tots els serveis públics als catalans, i que, a parer seu, han estat ells els que han garantit la convivència, l’estabilitat, i la devolució de la Constitució, l’Estatut i la llei a Catalunya.

A les joventuts del PP

La ministra ha sostingut que des del seu partit van complir “el gran objectiu que el 2020 hi hagi 20 milions de persones a Espanya treballant”, i donar així una oportunitat als joves.
Segons Dolors Montserrat, el PP és el partit de la joventut i ha titllat el PSOE d’intentar vendre que ells representen als joves quan “s’obliden que quan ells van governar van deixar a la cuneta als joves”.
També ha assenyalat que s’ha d’acabar amb aquelles organitzacions juvenils que perjudiquin Espanya i la convivència: “No esteu aquí per a fomentar l’incivisme com ho fan altres organitzacions juvenils”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser