Press "Enter" to skip to content

Arrimadas: Carrega contra el “fugitiu” Puigdemont des de Cadis, la seva terra natal

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
2738Shares

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat que “els separatistes” presenten la reforma de la Llei de Presidència de la Generalitat, “que és un vestit a mida per a un fugitiu de la justícia”, perquè “saben perfectament que aquesta llei no entrarà en vigor, la presenten perquè se la tombin, perquè hi hagi més conflicte i més victimisme”.

A pregunta dels periodistes en la inauguració de la nova seu de Ciutadans a Jerez de la Frontera (Cadis), Arrimadas ha afegit que “no és la primera vegada que aquests senyors se salten l’Estatut d’Autonomia, el Reglament del Parlament o la Constitució espanyola”.

“El que fan, és plantejar un desafiament més que, a més, no els portarà enlloc”, ha manifestat Inés Arrimadas, que ha afegit que “és una mostra més de les cacicades que els partits separatistes són capaços de fer al Parlament català”.

En aquest sentit, la dirigent de Ciutadans ha afirmat que la “pena és que això ho poden fer perquè tenen una majoria parlamentària derivada d’una llei electoral injusta que PP i PSOE no han volgut canviar en 30 anys”.

Arrimadas ha apel·lat al Govern d’Espanya per a “que presenti immediatament un recurs d’inconstitucionalitat, perquè és l’únic que pot fer que hi hagi mesura cautelar perquè no entri en vigor aquesta llei”. Malgrat això, ha afegit que “els partits separatistes saben perfectament que aquesta llei no entrarà, saben que Puigdemont és passat, que no està en el futur de la política de Catalunya”.

Comentaris
Comparteix
2738Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
2738Shares