Press "Enter" to skip to content

Arrimadas: Carrega contra el “fugitiu” Puigdemont des de Cadis, la seva terra natal

PuntuaciĂł dels lectors

La lĂ­der de Ciutadans a Catalunya, InĂ©s Arrimadas, ha afirmat que “els separatistes” presenten la reforma de la Llei de Presidència de la Generalitat, “que Ă©s un vestit a mida per a un fugitiu de la justĂ­cia”, perquè “saben perfectament que aquesta llei no entrarĂ  en vigor, la presenten perquè se la tombin, perquè hi hagi mĂ©s conflicte i mĂ©s victimisme”.

A pregunta dels periodistes en la inauguraciĂł de la nova seu de Ciutadans a Jerez de la Frontera (Cadis), Arrimadas ha afegit que “no Ă©s la primera vegada que aquests senyors se salten l’Estatut d’Autonomia, el Reglament del Parlament o la ConstituciĂł espanyola”.

“El que fan, Ă©s plantejar un desafiament mĂ©s que, a mĂ©s, no els portarĂ  enlloc”, ha manifestat InĂ©s Arrimadas, que ha afegit que “Ă©s una mostra mĂ©s de les cacicades que els partits separatistes sĂłn capaços de fer al Parlament catalĂ ”.

En aquest sentit, la dirigent de Ciutadans ha afirmat que la “pena Ă©s que això ho poden fer perquè tenen una majoria parlamentĂ ria derivada d’una llei electoral injusta que PP i PSOE no han volgut canviar en 30 anys”.

Arrimadas ha apel·lat al Govern d’Espanya per a “que presenti immediatament un recurs d’inconstitucionalitat, perquè Ă©s l’Ăşnic que pot fer que hi hagi mesura cautelar perquè no entri en vigor aquesta llei”. Malgrat això, ha afegit que “els partits separatistes saben perfectament que aquesta llei no entrarĂ , saben que Puigdemont Ă©s passat, que no estĂ  en el futur de la polĂ­tica de Catalunya”.

INVERTIR FOREX CATALUNYA âś… | âś… RECLAMAR GASTOS HIPOTECA âś…

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 2.7K
    Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser