Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

‘La Razón’ aconsegueix colar el “Procés” en el seu titular sobre la dissolució d’ETA

Comparteix
121Shares

El comunicat amb què ETA anuncia definitivament la seva dissolució s’ha difós des de Ginebra pels mediadors internacionals i l’ha publicat el mitjà digital Eldiario.es. La banda armada es dirigeix al poble basc i destaca tres punts: el desmantellament de totes les estructures, dona per conclosa l’activitat política i diu que continuarà la lluita per una Euskal Herria independent.

I en la premsa espanyola, en el diari de Marhuenda tot és possible, la seva lluita contra l’independentisme no té límits per a la seva imaginació, en un dia històric, en el qual ETA anuncia el seu cessament definitiu, ho ha tornat a aconseguir. Només els va faltar ficar a Veneçuela i Podem pel mig, però tot i així és tot un “èxit”. El diari La Razón ha barrejat avui a la seva portada a la banda terrorista ETA amb el ‘Procés’ català.

A tot l’ample, el titular d’obertura d’aquest divendres al diari dirigit per Francisco Marhuenda és el següent: “ETA es dissol per iniciar el ‘Procés’ al País Basc”.

I els usuaris de Twitter han expressat les seves diferents opinions sobre la portada del diari espanyol:

Comentaris
Comparteix
121Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Comments are closed.