Press "Enter" to skip to content

Inés Arrimadas a JxCat i ERC: “Això és una farsa, Puigdemont no serà mai president”

Puntuació dels lectors

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha criticat aquest divendres la llei que impulsa JxCat per fer investidures a distància i ha demanat a l’independentisme que accepti una cosa que ella ha considerat òbvia: “Això és una farsa, Puigdemont no tornarà a ser president”.

Ho ha dit en el debat celebrat al Parlament sobre aquesta norma, que segons Arrimadas suposa “trepitjar” a la Cambra, ja que hi ha un dictamen del Consell de Garanties Estatutàries que avisa que la norma vulnera la Constitució i l’Estatut.

“No ho diem nosaltres, no ho diu el malvat Tribunal Constitucional, sinó el Consell de Garanties, que són aquells que vostès van posar a dit. L’informe és demolidor”, ha conclòs Arrimadas, que també ha criticat que la llei es tramiti per urgència.

Per la líder catalana de Cs, aquest divendres la Cambra repetirà “els episodis més negres d’aquest Parlament des de la restauració de la democràcia”, en al·lusió al 6 i 7 de setembre de 2017, quan es van aprovar la llei del referèndum i la de transitorietat jurídica.

“El que més penós és que estan degradant el Parlament i saben que no servirà per a res. Ho fan sabent que Puigdemont no serà president”, ha conclòs Arrimadas, que ha demanat a JxCat, ERC i la CUP que utilitzin majoritàriament per a iniciatives que estiguin dins de la llei.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 2K
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser