Press "Enter" to skip to content

Decisió del govern espanyol: 20 homes i 0 dones per revisar els delictes sexuals del Codi Penal

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
735Shares

Un total de 20 homes i cap dona conformen la secció quarta de Dret Penal de la Comissió General de Codificació del Ministeri de Justícia, a la qual el ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha encarregat un estudi sobre la tipificació en el Codi Penal dels delictes d’agressió sexual i abús, després de la sentència que condemna als cinc membres de ‘La Manada Rajada’ per un delicte d’abús i els absol d’agressió sexual.

En concret, els vocals d’aquesta secció presidida per Esteban Mestre, són: Luis Arroyo, Javier Boix, Manuel Cancio, Joan Carles Carbonel, Juan Córdoba, Carlos García, Enrique Gimbernat, José Luis González, Francisco Hernández, Gustavo Lescure, Borja Mapelli, Javier Moscoso, Francisco Muñoz, Ricardo Pellón, Enrique Peñaranda, Miguel Polaino, Gonzalo Quintero, Gonzalo Rodríguez i Jesús María Silva.

Es dóna la circumstància que a la resta de seccions de la Comissió General de Codificació del Ministeri de Justícia (Dret Civil, Mercantil, Públic i Procesal) si hi ha dones, encara que en menor proporció al nombre d’homes.

El portaveu del Govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, va anunciar el passat divendres 27 d’abril que el Ministeri de Justícia ja s’havia posat en contacte amb aquesta comissió per valorar si la tipificació d’aquests delictes d’abusos i agressió sexual que daten del Codi Penal de l’època de Felipe González, 1995, està convenientment reflectida en l’ordenament jurídic o cal una actualització d’aquestes.

Comentaris
Comparteix
735Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
735Shares