Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Pallissa a un “youtuber” que va anar a una marxa de l’1-M amb una samarreta de Franco

Puntuació dels lectors

En les últimes hores han aparegut a les xarxes imatges d’un home rebent una pallissa durant les manifestacions sindicals del Primer de Maig a Göteborg (Suècia). Es tracta, segons webs sueques, d’un youtuber que es va presentar en la manifestació del Dia Internacional dels Treballadors tractant de provocar als assistents amb una samarreta del dictador espanyol Francisco Franco.
Mitjans xenòfobs suecs com Freda Tider o Nyheteridag identifiquen l’agredit, al qual defensen, com un youtuber autodenominat ‘Lobo’. Aquests mitjans asseguren que el jove només va mostrar la samarreta i va ser agredit per això.

No obstant això, segons el diari suec Göteborgs-Posten, citant fonts de la policia, assegura que l’altercat va sorgir després que quatre persones del partit neonazi Moviment de Resistència Nòrdic (NMR) tractessin d’interferir en la manifestació del Primer de Maig, encara que el NMR ha negat tenir relació amb els aldarulls. L’home que rep els cops va ser traslladat a un hospital amb lesions al cap ia la cara, segons aquest diari.

El usuari de Twitter Jonathan Martínez ha explicat la història en un petit fil que té ja centenars de retuits i preferits. En ell es pot veure com el suposat youtuber, al qual Martínez diu irònicament “el Cåränchöa suec”, també ha provocat altercats, per exemple, en una manifestació LGTB:

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser