Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] El TS revisarà la presó de Forcadell i els exconsellers Rull, Turrull, Romeva i Bassa

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
594Shares

Tres magistrats de la Sala Penal de Tribunal Suprem revisaran el pròxim 9 de maig a porta tancada els recursos presentats per l’expresidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell i pels exconsellers Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull i Dolors Bassa i Josep Rull contra l’ingrés a la presó preventiva que va dictar contra ells l’instructor de la causa del ‘Procés’, Pablo Llarena, després ser processats pels delictes de rebel·lió i malversació de diners públics (d’aquest últim no s’acusa l’expresidenta de la càmera catalana).

En una providència dictada aquest dijous pels magistrats Miguel Colmenero, Francisco Monterde i Alberto Jorge es designa ponent de la resolució que s’adopti al primer d’ells i es fixa la vista a les 11.30 hores. Tots els recurrents, menys Bassa han sol·licitat ser presents, han informat fonts de l’alt tribunal, de manera que hauran de ser traslladats des de la presó.

Comentaris
Comparteix
594Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
594Shares