Press "Enter" to skip to content

Reobren la denúncia contra els civils que van amenaçar a Puigdemont sobre d’un tanc

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
630Shares

L’Audiència de Saragossa ha revocat la sentència del jutge d’instrucció i ha acordat admetre la denúncia per odi interposada per la defensa de Carles Puigdemont contra els dos individus que l’amenaçaven des de dalt d’un tanc. Jaume Alonso Cuevillas, advocat de l’expresident, ho ha explicat a través de Twitter, on també ha dit que l’Audiència Provincial de prendre declaració a les dues persones.

Cal recordar que a principis de març un jutjat d’instrucció de Saragossa descartava que hi hagués delicte en el vídeo en què dos civils amenaçaven Puigdemont des de dalt d’un tanc de l’exèrcit espanyol.

Cuevillas explicava llavors que l’informe policial atribuïa el fet a “broma i burla” i que sostenia que Puigdemont havia creat “amb el seu sarcasme” un context que justificaria els fets.

Vídeo

Comentaris
Comparteix
630Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
630Shares