Press "Enter" to skip to content

El Catalonia America Council recupera la diplomàcia catalana a Washington

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1404Shares

Després de la desició del govern de Mariano Rajoy fulminarà amb el 155 la representació catalana a l’exterior, liquidant, entre d’altres coses, el Diplocat, ara Catalunya tornarà a tenir presència de la seva diplomàcia en els Estatuts Units amb el Catalonia America Council (CAC) .

Avui és fa pública la creació del Catalonia America Council, un Organització sense anim de lucre, situada a Washington, que recupera la presencia de la diplomàcia pública catalana als Estats Units, Després del tancament de la delegació de la Generalitat. De fet, el director executiu de l’Catalonia America Council és el delegat de la Generalitat ALS Estats Units, Andrew S. Davis.

El Catalonia America Council va orientat a Enfortir els relacions entre a els Estats Units i Catalunya, però, a diferència de la delegació oficial del govern, és un organisme privat, que és finança amb donacions. D’aquesta manera, és recupera a la capital dels Estats Units el concepte de diplomàcia pública que guiava la taverna del Diplocat, entenent que els relacions entre dels Països no han de ser només Competència dels Governs, sinó del conjunto de la societat.

El director de l’Council ha explicat que Aviat anunciarien els primeres activitats i Autorización Membres integrin el grup assessor.

Comentaris
Comparteix
1404Shares

3 Comments

  1. Anna Maria Anna Maria 5 de Maig de 2018

    Fantàstic, amunt Catalunya!!

  2. Josefina Josefina 3 de Maig de 2018

    Estic mol contenta,es una gran noticia.,endavant

  3. Núria Rodríguez Núria Rodríguez 3 de Maig de 2018

    Endavant!!!

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
1404Shares