Press "Enter" to skip to content

Patètica i ridícula desfilada d’un poble del PP: ‘Homes’ meitat mossos meitat Espanya

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
446Shares

En Fuengirola (Màlaga) i durant el mandat de la ‘semieterna’ alcaldessa de l’ala dura del PP, Esperanza Oña, es practicaven molt sovint les mostres de provocació a la memòria democràtica i a l’oposició. Exemple d’això va ser com es celebrava el “Dia del gos” coincidint amb el 14 d’Abril, aniversari de la proclamació de la II República espanyola. “Són les coses d’Esperanza”, deien per justificar-la resignadament els seus companys de files al Partit Popular.

Fugida d’Oña a Sevilla

Oña se’n va anar al Parlament andalús després de molts anys d’alcaldessa per una llei autonòmica d’incompatibilitat i la va obligar a decidir entre Sevilla o Fuengirola. Va triar la capital d’Andalusia però va deixar una hereva que ha reprès part de les seves provocacions. Es tracta d’Ana Mula.

Una de les herències rebudes dels mandats anteriors per part de Mula va ser la Fira dels Pobles de Fuengirola. Aquesta “mostra mundial” és un esdeveniment anual que data el seu origen en 1994, amb caràcter multicultural que té lloc entre abril i maig a Fuengirola. La Fira intenta ser un reflex en els carrers de la ciutat costasoleña del que són els països i els diferents pobles i la seva cultura. Aquest any s’està celebrant des de 27 d’abril fins aquest dimarts 1 de maig.

Patètica i ridícula desfilada

Segons informa ElPlural.com, la sorpresa va sorgir quan durant la desfilada de presentació d’aquesta XXIV edició de la Fira dels Pobles de Fuengirola, el nostre país estava representat per homes vestits amb uniforme d’Espanya “complementats” amb uniformes de Mossos d’Esquadra de Catalunya. Una cosa patètica, surrealista i groller que no se sap si intentava ridiculitzar la policia autonòmica o a la mateixa Catalunya. Va ser una mostra de grolleria amb frontisme inclòs. Per altres fonts consultades, i des d’una perspectiva diferent de l’anterior, ha suposat un escarni vergonyós a l’ensenya nacional. Aquesta desfilada i cercaviles estava organitzat, com tot l’esdeveniment, per la Delegació de Turisme de l’Ajuntament fuengirolense.

Per al regidor socialista de Fuengirola i excandidat a l’alcaldia, Javier García León -que era present al pas del vergonyós espectacle-“el regidor de Turisme faria una gran favor a aquesta ciutat i també a la seva dignitat si dimitís, si no ho fa, la senyora alcaldessa, Anna Mula, hauria d’apartar-lo de manera immediata”. Des de diferents sectors també s’ha censurat aquest fet amb una forta activitat de queixa i denúncia en les xarxes socials.

Font:ElPlural.comFoto:ElPlural.com

Comentaris
Comparteix
446Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
446Shares