Press "Enter" to skip to content

La Fiscalia contradiu Millo que va qualificar de “delicte” la campanya del sí a l’1-O a Tarragona

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares

La Fiscalia ha considerat una qüestió de llibertat d’expressió l’acte que va obrir la campanya pel sí en el referèndum de l’1-O a Tarragona i ha arxivat la denúncia, segons ha avançat el Diari de Tarragona. Cal recordar que el 14 de setembre es va celebrar a la Tàrraco Arena Plaça el que suposava el tret de sortida de la campanya pel referèndum, organitzat per l’AMI, Òmnium Cultural i l’ANC.

El Tribunal Constitucional ja s’havia pronunciat sobre la consulta declarant il·legal, i per això el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, va advertir als organitzadors que incorrien en un “delicte” si celebraven aquest acte.

L’esdeveniment, que va comptar amb la participació de la plana major de l’executiu de Carles Puigdemont, va ser denunciat per la policia espanyola davant la Fiscalia, que ara ha decidit arxivar la investigació considerant que es va emmarcar en els drets a la llibertat d’expressió i reunió recollits per la Constitució.

A l’acte van assistir més de 9.000 persones i van intervenir Marta Rovira (ERC), Marta Pascal (PDeCAT), Quim Arrufat (CUP), Antoni Castellà (Demòcrates), Magda Casamitjana (MES), Jordi Sánchez (llavors president de l’ANC), Jordi Cuixart (Òmnium Cultural) i Neus Lloveras (llavors presidenta de l’AMI), a més del llavors president Carles Puigdemont i el llavors vicepresident Oriol Junqueras.

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. jajaja jajaja 1 de Maig de 2018

    Sr, Millo és molt fàcil dir i qualificar que un acte és delictiu, crec que davant de pronunciar-se sobre qualsevol tema hauria de reflexionar una mica més i mostrar més empatia als seus amics catalans. Primer són les persones i els seus sentiments i després les qualificacions que podrien constituir calúmnies (comentaris amb la intenció expressa de fer mal sabent que són falses)

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
0Shares