Press "Enter" to skip to content

El sobtat interès pel feminisme de Rivera i Arrimadas els costa dos zascas brutals al Twitter

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
889Shares

En un moment en què les enquestes suggereixen que Ciutadans està perdent el vot femení, Albert Rivera i Inés Arrimadas han intentat pujar-se al carro del feminisme, recordant aquest dilluns l’aniversari de la mort de Clara Campoamor. No obstant això, les incorreccions en els seus tuits els han valgut la agudíssima resposta del periodista Isaías Lafuente, que els ha donat una breu classe gratuïta d’història.

Rivera va publicar un missatge en el qual, intentant portar-se el feminisme al seu terreny, en el qual destacava la “visió liberal i progressista” de Campoamor i a més assegurava que va derrotar “als que s’oposaven al vot femení, des de socialistes a conservadors”.

Lafuente va respondre al tuit amb una educada però contundent correcció: “Benvolgut Albert: Clara Campoamor va tirar endavant el vot de les dones gràcies a 80 diputats socialistes. L’hi va agrair en el seu llibre “‘El meu pecat mortal’. I ho pots revisar en les actes del Congrés. Ho tens fàcil. Una salutació”.

Per la seva banda, Inés Arrimadas també va voler parlar en aquest dia de Clara Campoamor i va començar assegurant que va lluitar per defensar els drets de les dones “en una època en què ni tan sols es reconeixia el dret a l’educació de les dones”.

Novament, Isaías Lafuente va corregir l’error. “El dret a l’educació universitària en igualtat es va reconèixer 20 anys abans: el 8 de març de 1910. El nostre març 8 particular”.

Per si no n’hi hagués prou, la responsable de Dona a Ciutadans, Patricia Reyes, també va decidir ficar-se al merder, i també es va emportar la seva respectiva resposta d’Isaías Lafuente. Tres polítics de Ciutadans intentant pontificar sobre feminisme, 3 zascas. Tot un rècord:

Comentaris
Comparteix
889Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
889Shares