Press "Enter" to skip to content

Un Policia Nacional borratxo atropella diverses persones en una terrassa i mossega als agents durant la detenci贸

Puntuaci贸 dels lectors

Agents de la Policia Local d’Ourense han detingut un policia nacional per agressi贸 i resist猫ncia despr茅s d’intentar mossegar als efectius que el van convidar a fer la prova d’alcohol i drogues despr茅s d’envestir amb el seu vehicle una terrassa a la capital d’Ourense i causar tres ferits lleus .

Segons la informaci贸 facilitada per la Policia Local, al voltant de les 18,30 hores del passat dissabte 28 d’abril el cos policial va rebre av铆s que hi havia un vehicle mal estacionat amb el seu conductor a l’interior en estat ebri, de manera que una dotaci贸 es va dirigir al carrer Rei Soto, al caf猫 bar Hermida.

En arribar els agents van trobar el vehicle “estacionat en diagonal a la cal莽ada, a sobre d’un pas de vianants”, relaten les mateixes fonts, que han afegit que testimonis presencials van manifestar que moments abans el conductor, suposadament havia “envestit diversos clients de la terrassa d’un local (a la vorera)”, tres dels quals van resultar ferits lleus, els quals” van voler traslladar-se pels seus mitjans a un centre m猫dic”, ha indicat la Policia local.

Quan els agents es van dirigir al presumpte autor dels fets per identificar-lo i aclarir els fets, van observar que presentava “s铆mptomes d’embriaguesa i drogues”, de manera que se li va indicar que havia de fer les proves corresponents.

Resist猫ncia als agents

En aquell moment, segons el relat policial, es va tornar “violent” i va llan莽ar “cops de puny” i va aconseguir a un dels agents municipals, als quals, a m茅s, va intentar mossegar. Per aix貌, amb l’ajuda d’una altra patrulla policial, van aconseguir la seva detenci贸, a la qual es va resistir.

La Policia Local ha concretat que l’individu, agents de la Policia Nacional, han puntualitzat fonts municipals, va ser detingut per suposat atemptat i resist猫ncia a agents de l’autoritat, aix铆 com per la negativa a realitzar les proves d’alcohol i drogues.

L’arrestat, destinat a la Corunya, va passar a disposici贸 judicial ahir i va quedar en llibertat.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilaci贸n L谩ser