Press "Enter" to skip to content

Un Policia Nacional borratxo atropella diverses persones en una terrassa i mossega als agents durant la detenció

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
2450Shares

Agents de la Policia Local d’Ourense han detingut un policia nacional per agressió i resistència després d’intentar mossegar als efectius que el van convidar a fer la prova d’alcohol i drogues després d’envestir amb el seu vehicle una terrassa a la capital d’Ourense i causar tres ferits lleus .

Segons la informació facilitada per la Policia Local, al voltant de les 18,30 hores del passat dissabte 28 d’abril el cos policial va rebre avís que hi havia un vehicle mal estacionat amb el seu conductor a l’interior en estat ebri, de manera que una dotació es va dirigir al carrer Rei Soto, al cafè bar Hermida.

En arribar els agents van trobar el vehicle “estacionat en diagonal a la calçada, a sobre d’un pas de vianants”, relaten les mateixes fonts, que han afegit que testimonis presencials van manifestar que moments abans el conductor, suposadament havia “envestit diversos clients de la terrassa d’un local (a la vorera)”, tres dels quals van resultar ferits lleus, els quals” van voler traslladar-se pels seus mitjans a un centre mèdic”, ha indicat la Policia local.

Quan els agents es van dirigir al presumpte autor dels fets per identificar-lo i aclarir els fets, van observar que presentava “símptomes d’embriaguesa i drogues”, de manera que se li va indicar que havia de fer les proves corresponents.

En aquell moment, segons el relat policial, es va tornar “violent” i va llançar “cops de puny” i va aconseguir a un dels agents municipals, als quals, a més, va intentar mossegar. Per això, amb l’ajuda d’una altra patrulla policial, van aconseguir la seva detenció, a la qual es va resistir.

La Policia Local ha concretat que l’individu, agents de la Policia Nacional, han puntualitzat fonts municipals, va ser detingut per suposat atemptat i resistència a agents de l’autoritat, així com per la negativa a realitzar les proves d’alcohol i drogues.

L’arrestat, destinat a la Corunya, va passar a disposició judicial ahir i va quedar en llibertat.

Comentaris
Comparteix
2450Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
2450Shares